Mijn caravan

Over mij

Wij (Esther en Maarten) hebben 3 kids (Jack 7, Roef 6 en Billy 4) en we wonen in Utrecht. Sinds vorig jaar zijn we de trotse bezitters van een volledig opgeknapte Constructam Comet 5 uit 1970. We hebben al 1 vakantie met de Constructam doorgebracht en onze kids (en wijzelf) zijn er helemaal weg van. Je hebt de luxe van een normaal bed, keuken, stromend water etc, maar door de retrostyle toch het gevoel dat je volledig aan het kamperen bent. Ideaal dus voor gezinnen met kids die iets meer luxe willen dan alleen een tent.

Beoordelingen

Het is een hele fijne ervaring geweest,. De caravan is gezellig en praktisch ingericht. We hebben ook heel goed kunnen slapen in de caravan. Maarten heeft me goed geholpen met alles, caravan naar plek gebracht, alles aangesloten en ook weer opgehaald. Het is allemaal heel soepel verlopen. Een aanrader voor een knusse vakantie.
Wat een onwijs GEWELDIGE ervaring was dit. We hebben enorm genoten van de constructam. Met Maarten hebben we goed overleg gehad over het plaatsen en halen van de caravan in Drenthe en zo kon onze vakantie op het Kuierpadtien doorgaan. De caravan heeft veel bekijks en heeft ondanks zijn leeftijd goede faciliteiten. Het 2 persoonsbed is groot en van de kleine zit kan je een twee persoons kinderbed maken. Verder was alles aanwezig voor een comfortabele vakantie. Zelfs een ventilator voor de warme dagen: goede tip, Maarten! En helemaal in style waren de stoelen. We hebben enorm genoten, bedankt Maarten voor het lenen van jullie mooie caravan.