Over mij

We zijn een sportief en avontuurlijk stel die een camper hebben gekocht om mee te roadtrippen door Europa en om weekendjes binnen Nederland mee weg te gaan om te kitesurfen.

Beoordelingen

Op avontuur met de bus van Anneloek en Geert is een echt feest. Stel je er vooral niet te veel op in dat je heel ver gaat komen, want het leukste is om de lekker op de kleine wegen te rijden. Raampje open en met zestig tussen de weilanden door slingeren (vergeet hierbij niet je linker arm goed in te smeren...). Na een dag toeren zoek je een camping, gooi je het dak omhoog, tafel en stoel uitklappen en binnen een paar minuten ben je klaar om een koud biertje te drinken. De bus is namelijk voorzien van een ijskast. Voor de rest zijn de basis kampeer artikelen aanwezig en kan je een prima maaltijd maken op het tweepits gasstel. Kortom, wil je een vakantie met veel avontuur en vrijheid, ga dan vooral op pad met deze VW T3 Westfalia!
Op pad met 'Rijn' is echt een feestje! Ik had nog nooit eerder gekampeerd maar wil nu niet anders meer!

Het contact met de verhuurders ging vanaf het eerste moment heel goed en vlot. De overdracht was duidelijk en uitgebreid, ik ging met een gerust gevoel op weg. Ook tijdens mijn tripje waren de verhuurders goed bereikbaar voor vragen.

'Rijn' is een fijne, compacte en betrouwbare buscamper. Het is een automaat en dat heb ik als zeer prettig ervaren. Het is een oud busje en dat merk je natuurlijk wel met rijden, maar juist dat heeft z'n charme. Heerlijk binnendoor met max 80/90 km per uur door het land toeren en genieten van de omgeving! Op de camping heb je het hefdak zo uitgeklapt. Er is voldoende opbergruimte en zelfs mijn fiets kon gewoon mee in de bus! De camper is verder van alle basisgemakken voorzien. Er is een kacheltje aanwezig, wat erg prettig is in het najaar als de ochtenden wel wat fris zijn. Het bed slaapt prima en is lekker zacht! De koelkast werkt zowel op elektra, gas en de accu. Je kunt je eten en drinken dus vrijwel altijd koel houden, ook als je onderweg bent!

Zoek jij een leuk, compact en prettig camperbusje, dan kan ik 'Rijn' van harte aanbevelen!

Lees meer beoordelingen