Over mij

wij zij Ronald en Miranda, kampeerders en motorrijders in hart en nieren en dat hebben wij gecombineerd
Met deze fantastische caravan

Beoordelingen

Het is een fijne en (zeer) ruime caravan. De dubbele as geeft wat mij betreft een zeer stabiele wegligging (ik heb weinig tot geen ervaring met het caravan trekken). De aanwezige mover is ideaal. De caravan zelf is een compleet ingericht vakantiehuis, alleen beddengoed moet je zelf meenemen.
Afgelopen vakantie de Knaus Deseo van Ronald gehuurd.
Prettig contact voor de reis, caravan vooraf bekijken was geen enkel probleem.

We hebben 2 motoren in de Deseo vervoerd naar de Jura in Frankrijk. Met een beetje slim plaatsen kunnen 2 sportmotoren probleemloos meegenomen worden.

De uitrusting van de caravan is bijzonder compleet. De relatief nieuwe, nette en praktische caravan is eigenlijk van alle benodigdheden voorzien. Ideaal als je niet je eigen kampeer uitrusting hebt.

De uitvoering van Ronald heeft het praktische hefbed, die zelfs gebruikt kan worden wanneer de motor in de caravan geplaatst is. Een bijkomend voordeel: tijdens de reis kan het beddengoed blijven liggen!

Het rijden met de Deseo met maximale belading (2 motoren) ging prima. Het onderstel met dubbele assen zorgt voor een goede lastverdeling en rustig gedrag achter de auto. Verbruik is niet veel meer dan met een normale caravan. (Te wijten aan zijn rechte voorkant).

Staat van de caravan en materiaal: zoals het hoort. Keurig.

Algemeen: zoek je een praktische, nette caravan met veel mogelijkheden en alle basis benodigdheden aanwezig? Zoek dan niet verder. De rit naar Rotterdam (vanaf ons huisadres 2 uur) is het zeker waard.

Lees meer beoordelingen