Over mij

Hennie en Wim beginnende camperaars. 55 en 62 jaar. Zoals al in de kop benoemd zijn wij trots op deze camper. we zullen er alles aan doen om de camper zo volledig mogelijk uit te rusten zodat de huurders een compleet gevoel krijgen en van alle gemakken kunnen genieten. Wij staan zeker open voor verbeterpunten die wij na beoordeling zeker gaan uitvoeren.
Centraal zal ook onze eigen ervaringen zijn met deze camper.

Beoordelingen

Voor het eerst met een camper op vakantie; een idee wat opborrelde en via Google kwamen wij uit op Camptoo. Met de handige filterfunctie op de site van Camptoo een paar voorwaarden geselecteerd waaraan de camper moest voldoen; niet te groot (want maar voor 2 personen nodig), redelijk nieuw, fietsendrager, navigatiesysteem en als er een satellietontvanger opzit dan is dat mooi meegenomen. Na een paar campers bekeken te hebben kwamen uit op de camper van Wim. Vanaf het eerst contact een goed en betrouwbaar gevoel. Wij hadden een paar vragen die snel door WIm werden beantwoord en wij besloten om de camper van Wim te huren.

Eind april was het dan zover; de reis naar Engeland stond voor de deur. Op vrijdag op weg om de camper op te halen bij Wim. En daar stond hij dan te glimmen in de zon; een mooie compacte camper.

Als niet-campervakantieganger was alles nieuw voor mij, maar voor WIm was het geen enkel probleem om enkele dingen nog even extra uit te leggen. Hoe werkt het water? Hoe werkt de 220V? Alles keurig uitgelegd en met een goed gevoel terug gereden naar huis om de camper klaar te maken voor de reis.

's Nachts vertrokken naar Calais voor de boot naar Dover. In het begin even een beetje wennen aan de grootte van de camper, maar na een paar kilometer is het alsof je in een gewone personenauto rijdt.

Ik houd de vakantie verder kort, want het gaat tenslotte over de ervaring met de verhuurder en die waren kort gezegd gewoon heel erg positief! Een keurig nette camper voorzien van alle gemakken waarmee je met z'n 2-en een mooie vakantie kunt hebben. Mits je mooi weer hebt, want wij hadden helaas minder goed weer, maar daar kan de camper niets aan doen. En dan is het erg prettig als je, dankzij de satellietontvanger, TV kunt kijken.

Zou ik deze camper aanraden? Absoluut!

Wij wensen Wim en alle huurders dan ook nog heel veel (vakantie)-plezier met deze prachtige camper.

Wim
Reactie van Wim:

Dank voor de mooie terugkoppeling zoals al gezegd de camper zal altijd voor jullie klaar staan. De camper is keurig ingeleverd

mei 2018

Eigenaar biedt wat hij beloofd: een goed schakelende, met ruim voldoende power voor de bergen, goed ingerichte handzame camper.
Wij hebben er 4 weken met plezier gebruik van gemaakt.
De eigenaar blerk onderweg een goede helpdesk als we een keer een knopje niet konden vinden of de toepassing niet meer wisten
Overigens is nagenoeg alles van de camper beschreven en beschikbaar
Wim en Henny bedankt voor het beschikbaar stellen van jullie camper

Wim
Reactie van Wim:

Dank voor de mooie review en het weer netjes terugbrengen van de camper

juni 2018

Lees meer beoordelingen