Over mij

40 jaar zelf camper ervaring, en 20 jaar als monteur.
Na 6 camper te hebben gehad NU de perfecte camper wat indeling betreft en buitenzijde, Burstner T 607,
zodat ik dezelfde camper erbij heb gekocht om U ook het plezier en reisgenot te gunnen,

Beoordelingen

We waren het al heel lang van plan en de advertentie van Wim trok onze aandacht: een volledig ingerichte camper voor een redelijke prijs te huur. Het eerste contact met Wim was heel prettig en we zijn de camper gaan bekijken. Het is een wat oudere maar in zeer goede staat verkerende camper met alles erop en eraan. Satelliet TV, grote garage, 2 persoonsbed, douche/WC, achter uitkijk camera. We verheugden ons enorm op onze vakantie en zijn als eerste bij ons in de buurt gaan proef camperen. 's Gravezande, zo op het strand, visje eten bij Hoek van Holland, even boodschappen doen, parkeren ging goed, het rijden ook. We zijn daarna naar familie in Duitsland gereden en we hebben op 3 campings overnacht. Wat een gemak, rijden, stoppen, klaar. Monchau, Heidenburg, Eifel, Moezel gebied. Prachtige camperplaatsen, het voorseizoen was heerlijk rustig. Onze hond mocht mee, dat is maar bij heel weinig verhuurders mogelijk, dus een heel grote pré. Het inleveren ging ook prima, er waren geen problemen, we hebben de camper met liefde schoongemaakt. Klaar voor de volgende huurder. Veel plezier! Wij zijn fan! Wim dank je wel en graag tot een volgende keer.

Cas, Trudy en Cees
Hoi Wim, zoals gezegd ga ik en review schrijven over onze ervaring met jou camper.

op een zaterdag in april zijn we wezen kijken naar deze camper bij Wim in Wenum/Wiesel, omdat het voor ons de 1e keer met een camper is betreft het e.e.a. enige uitleg.
We werden hartelijk ontvangen met koffie en koek, kregen een uitgebreide uitleg over de camper en prettig advies.
we zijn vertrokken in juli naar Koblenz en hebben hier enkele nachten gestaan, om vervolgens door te gaan naar Cochem.
Op beide campings was het super goed te doen met deze camper, neerzetten, luifel uit, stoelen klaar en koffie!!
Deze camper rijdt geweldig, lekker rustig en trekkracht genoeg. Zeer veel ruimte door de grote garage en veel kastruimte binnenin, een koud pilsje in de koelkast, de tour mooi kunnen volgen op de televisie een mooi duidelijk beeld door de automatisch schotel.
jammer genoeg maar een week weggeweest, schoonmaken en weer inleveren bij Wim, waar we weer hartelijk werden ontvangen met koffie en koek.
Wim bedankt voor deze geweldige ervaring met jou camper en wie weet volgend jaar weer!!! Groeten Peter en Maria

Lees meer beoordelingen