Over mij

Hallo, wij zijn Alexander & Isabelle.

Na jaren van vliegvakanties hebben wij in 2016 ons "Campertje" gekocht om te kijken of camperen iets voor ons zou zijn. Na het eerste weekend waren wij meteen verkocht.

Ondanks dat wij er zoveel mogelijk op uit trekken staat hij toch een groot deel van de tijd stil op de oprit, vandaar dat wij er voor gekozen hebben ook andere van het camperen te laten genieten.

Beoordelingen

Gezien de leeftijd en afmeting van de camper hebben wij onze wensen aangepast.
De camper is royaal voorzien van alle materialen.
Voor mijn vrouw was het toch wat moeilijker als voorzien om boven de cabine te slapen omdat zij 2 knie protheses heeft en daardoor moeite had met de ladder.
Ik heb met Alexander besproken op welke punten hij m. i . moet letten, zoals bij vertrek de stoel opstelling en spiegels maar ook een lijstje van belangrijke bedieningspunten, b. v. een hoofdschakelaar die onder de bijzitters stoel zit en nergens te vinden is in het begeleidende camperboekje.
Heel vervelend was dat ik viermaal met dezelfde pech op de vluchtstrook moest stoppen.
Gelukkig kon ik het zelf repareren.
Verder was een van de twee buiten stoelen gescheurd en de andere begon te scheuren.
Ik heb het losse trapje dus maar gebruikt als buiten zit. Los van deze punten hebben wij ons vermaakt met de camper, maar een volgende keer zullen wij er een huren met tweepersoons beneden bed en een jongere met een betere geluidsisolatie van de motor naar de cabine.
Als de problemen kunnen worden opgelost is deze camper geschikt voor mensen die weinig eisen stellen.
Ik vraag wel of het reeel is dat ik de volle prijs moet betalen, met name wegens de toch wel gevaarlijke reparaties die ik moest doen op de vluchtstrook van de snelwegen.
Groet,
Wim Bos

Alexander
Reactie van Alexander:

Wij vinden het heel vervelend dat dhr. Bos 4 maal met dezelfde pech (een los geschoten luchtinlaat slang) heeft stilgestaan, helaas is van 3x pas bij inleveren van de camper melding gemaakt, gelukkig was de heer Bos handig genoeg het probleem zelf op te lossen, overigens is de camper uitgebreid voor pechhulp verzekerd in zowel binnen als buitenland, als pleister op de wonden hebben wij dhr. Bos een flesje wijn aangeboden en zijn de slangenklemmen van de lichtinlaat slang direct door nieuwe vervangen.
Voor wat betreft de stoelen deze gaan linea recta retour naar de winkel daar deze nog geen jaar oud zijn.
Voordat de camper meegenomen mag worden geven wij uitgebreide uitleg over hoe alles werkt en waar alles te vinden is, wellicht is dit allemaal wat veel, echter staan wij gedurende de gehele huurperiode altijd klaar om vragen te beantwoorden waar de heer Bos ook gebruik van heeft gemaakt, het heeft ons er wel toe aangezet een op maat geschreven handleiding op te stellen.
Verder zien wij dit vooral als opbouwende kritiek en zullen hier ook op bepaalde punten actie op ondernemen, echter is en blijft het een camper op leeftijd met dito huurprijs en van alle gemakken voorzien.

Alexander & Isabelle

mei 2017

We vonden het een heerlijk avontuur om voor het eerst met een camper op pad te gaan. Het is ons prima bevallen.
De camper bevat alles
Wat je nodig hebt en de eigenaren zijn heel vriendelijk en schappelijk.
Er waren wel wat minpuntjes aan de camper die door de leeftijd van 30 jaar zijn ontstaan.
Deze hebben we met Alexander besproken en hij zou er mee aan de slag gaan.

Alexander
Reactie van Alexander:

Beste Adrie,
Bedankt voor je review is altijd weer spannend zo'n eerste keer verhuren na een "winterslaap" van de camper, wij hebben de besproken punten direct opgepakt en verholpen, wij staan altijd open voor opbouwende kritiek en verbeterpunten zodat wij de camper zoveel mogelijk in een goede conditie kunnen houden.

mei 2019

Lees meer beoordelingen