Over mij

Al sinds wij ons rijbewijs hebben zijn we samen met verschillende campers op vakantie geweest. Eerst met z'n tweeën, later met onze kleine meiden. De vrijheid die je hebt met een Camper vinden wij geweldig! Wij plannen daarom alleen de datum, de bestemming kan op de dag van vertrek nog veranderen.
Zo zijn we met de camper oa naar kroatie, Tjechie en Italie geweest. Op hele mooie camperplekken gestaan, op een agritourismo in Italie tussen de olijfbomen en mee eten met de 2 bejaarde eigenaresses.
Als je een beetje avontuurlijk bent ingesteld is een camper echt een aanrader!
Ook festivals en weekendjes zijn ideaal met de camper, je hebt alles aan boord, en wanneer je vertrekt met zon leuke bus begint de vakantie direct al :-)

Probeer het zelf maar eens!

Groetjes Nico en Leontine

Beoordelingen

hoi,
Was voor mij de eerste camperervaring. Vind het concept super. Zeker voor herhaling vatbaar.
Inrichting camper zeer pracktisch, vlot duidelijk.
Enkel koelkastje had wel enkele dagen nodig om tr koelen. Was ook wel zeer warm weer :-)
Maar voor lange afstand heb je wel een iets jongere wagen nodig.
Heb zwaar problemen gehad met de versnellingsbak. terugschakelen was haast niet mogelijk. Had dit binnen de vakantieperiode geweest en file, had ik wel zware problemen gehad. dus, mijn mening. Deze camper is supertof om korte afstand te doen en ergens terplaatse te blijven.
al bij al ,een toffe ervaring en veel uit geleerd.
Heb de camper ook niet persoonlijk kunnen afleveren. Dus, nico hoop dat het voor jou ook ok was. En natuurlijk dat het voorschot terugbetaald wordt.
vriendelijke groeten? Cil
Voor ons was het de eerste keer met een campertje op vakantie! Het was erg leuk en des te meer omdat het zo goed verzorgd was: met de koektrommel gevuld, koffie, pannekoekmix, spelletjes etc ben je echt van alles voorzien! Een echte aanrader voor wie op een roadtrip wil!

Lees meer beoordelingen