Over mij

Beste camperaars,

Wij vinden kamperen met de camper echt ideaal. We hebben wel wat luxe op ons verlanglijstje staan, maar we willen ook lekker vrij en kneuterig willen kamperen. Onze camper helpt ons daarbij en hopelijk jullie ook.

We zijn met ons viertjes, maar soms gaat er een vriendinnetje of vriendje van onze kinderen mee. Geen probleem met zoveel ruimte.

Omdat we natuurlijk te maken hebben met (altijd te weinig) vrije dagen en gebonden zijn aan de kindervakanties, leek het ons leuk om de camper te delen met anderen. We hopen dat jullie net zoveel plezier hebben aan onze camper als wij zelf altijd hebben!

Wij hadden eerst een wat oudere camper, maar hebben onlangs een nieuwe(re) aangeschaft. De beoordeling die we hebben gekregen, ging nog over onze oude camper.

Nog meer foto's bekijken? Kijk eens op onze facebookpagina: camper HUREN (even opzoeken).

zonnige groetjes van Karin, Maikel, Maartje en Morris

Beoordelingen

We hebben een heerlijke en vooral warme vakantie gehad. Veel gezien van Duitsland, Oostenrijk, Italie, Frankrijk naar Luxemburg.
Met de camper is het heerlijk je bent zo gesetteld en zo weer ingepakt. Je moet alleen wel erg nadenken over boodschappen maar daar waren we op voorbereid. De kwaliteit van de camper was voor ons prima. Je kan niet van een camper van meer dan 20 jaar oud verwachten dat het luxe is. Aantal puntjes aangegeven bij de verhuurder . Voor ons is het voor herhaling vatbaar.
We hebben een leuke vakantie gehad, prachtig weer! We hadden een mooie, grote camper uitgezocht met airco en voortent. Helaas bleek bij afgevallen dat de grote camper toch wel iets kleiner was dan de aangegeven 7 meter. Ook was er geen airco en voortent aanwezig.
De eigenaar was vergeten de gegevens van de vorige camper te veranderen.... is opgelost met de eigenaar, maar toch..... een vakantie is niet te vergoeden in geld als je airco wilt, en een voortent voor de ruimte.
We hebben er tóch wat van weten te maken, maar check see gegevens voor de huur overeenkomst te tekenen.
Camptoo geeft ook geen gelegenheid in de mails om daar een klacht over in te dienen. Geld in de pocket en graag tot volgend jaar. Ons niet gezien, gelijk genezen. Volgend jaar maar weer wat anders met vakantie.
Patrick S.