Over mij

mijn naam is jan en samen met mijn vrouw heb ik vorig jaar deze camper gekocht , onze droom,
Maar aangezien we er toch eigenlijk nog te weinig tijd voor hebben vinden wij het zonde om hem op te oprit te laten staan .
En natuurlijk ook om gedeeltelijk de kosten te dekken.
Zo kunnen wij iemand anders ook laten genieten van de vrijheid die je hebt met een camper.

Beoordelingen

De camper van Jan en Karin is werkelijk een geweldig ding! Alles wat je nodig hebt is aanwezig, ook dingen waar je zelf nooit aan zou denken. Die rare Fransen eisen alcoholtesters aan boord? In deze camper zijn ze d'r. Aluminiumfolie voor het bbq'en van een visje? Is er ook. Verbandtrommel? Yep. Kwaliteitsbibliotheekje met literatuur? Aanwezig. Lange lucifers voor een kampvuur? Zitten er in. Verzin het en je vindt het in deze prachtige camper!! Tot en met een state-of-the-art bbq met ventilator en usb (huh?)-aansluiting. Binnen 3 minuten heet en klaar voor gebruik.
Een goed onderhouden en perfect schone, luxe en moderne camper voor twee (drie kan), met inpandige fietsgarage, praktische douche en wc, driepits gasstel, spoelbak en goed (genoeg) werkende ijskast. Grote voordeel: een bed van 2 x 2 meter!!!
Een goed en soepel rijdende auto, die probleemloos een alpencolletje over trekt en zelfs in de smalste straatjes en steegjes past (echt waar, zelf geprobeerd).
Kortom, dit was genieten vanaf de eerste tot de laatste vakantiedag.
En daarbij komt: Jan en Karin zijn heel erg aardige mensen (echt waar, zelf geprobeerd). Ze geven een stortvloed aan heel erg nuttige tips (waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben), ze nemen ruim de tijd voor instructie (en eigenlijk werkt alles eenvoudig en vanzelf) en stoppen je vol met Brabantse gezelligheid, koffie en wat dies meer zij.
Als je een geweldige camper wilt, dan raad ik je aan te stoppen met zoeken. Je hebt 'm gevonden!!!
Groet,
Pieter
We hebben met deze fantastische camper een heerlijke rondreis gemaakt door Noorwegen en Zweden. De camper rijdt heerlijk, is zeer compleet uitgerust en in goede staat. Het contact met Jan en Karin verliep zeer prettig. Een echte aanrader!

Lees meer beoordelingen