Over mij

Wij zijn een gezin met 2 jonge kinderen en zijn een aantal jaar geleden per toeval met een camper in aanraking gekomen. We werden meteen verliefd op deze manier van camperen, wij vinden het camperen met een luxe randje :-) Je kan staan en gaan waar je maar wil dankzij vele camperplekken en campings in Europa. ook kun je midden op de dag beslissen om weer verder te rijden naar een ander mooi plekje of je blijft een paar nachtjes staan.
Je zet de tafel en stoelen buiten, draait de luifel uit en je staat!

Vorig jaar hebben we besloten om een eigen camper te kopen en we hebben er veel plezier van.
Onze camper is erg veelzijdig, van heerlijk languit op de bank stap je zo de keuken in om te koken of om dit buiten te doen waar ook goede stroomvoorzieningen zijn.
Zelf houden we erg van grillen en buiten koken, maar dat is heel persoonlijk. We hebben een uitgebreide inboedel van keuken tot lekkere stoelen.
We nemen altijd onze fietsen mee op de fietsendrager en er is voldoende plek onderin de camper om andere spullen mee te nemen. Ook binnenin de camper is meer dan voldoende opbergruimte voor iedereen.
Er zit een krachtige motor in en de camper is ondanks zijn formaat erg wendbaar.

Omdat wij onze camper niet het hele jaar kunnen gebruiken, hebben we besloten hem ook te verhuren. Dit hebben we nu een paar keer gedaan en wij ,net als de huurders, vonden dit een prettige en goede ervaring. De camper gaat helemaal ready to go met de huurder mee en we krijgen hem weer netjes terug.

We hopen dat jullie net als wij veel plezier beleven van deze camper! Fijne vakantie

Beoordelingen

Perfecte camper!!! Volop genoten van de ruimte, goed verzorgt en netjes.
We hebben een supervakantie gehad in de camper van Marcel. en Yvonne, Ik ben ernstig ziek maar ik houd zo van reizen dat ik het niet kon laten om toch te gaan maar ik heb wel wat comfort nodig. Dat ging helemaal goed in deze luxe camper. We zijn als volgt gereden: de Ardennen, Colamar, meer van Genève, Annecy, Italiaanse Alpen, Florence, Perugia, Abruzzo, Gargano, Trulli-Friulli, Taranto, Basilicata, Paestum, Napels, Rome, Abruzzo, Venetie, Dolemieten, Konstanz en Koblenz. Dat is nogal een afstand maar de motor had er iedere dag weer zin in. We hebben veel avonturen beleefd. Marcel en Yvonne zijn lieve mensen dus we hadden goed contact. Ik zou zo weer gaan.

Lees meer beoordelingen