Over mij

Na de vouwwagen en caravan, in 2001 deze camper aangeschaft. Niet direct de bedoeling eigenlijk, maar het moest blijkbaar zo zijn. Achteraf hadden we (= gezin met dochters van 19 en 21) het jaren eerder moeten doen. Nog steeds elke minuut genieten van de vrijheid die het camperen je biedt. Al vele trips door Europa gemaakt. Via Duitsland naar Tsjechie naar Polen naar Kroatie naar Slovenie en naar Italie in 1 vakantie. Zomer 2016 nog genoten van een rondreis door Noorwegen. Daarnaast vele weekendjes met vrienden wat dichterbij op de mooiste plaatsjes in Nederland en Duitsland (denk aan haventjes en onverwachte pareltjes in de natuur). We genieten er nog steeds enorm van en willen ook andere mensen in staat stellen dit campergevoel te ervaren. Daarom hebben wij de camper ook ingericht met alle benodigdheden voor onderweg. Direct en zonder zorgen op pad. Alleen je eigen kleding, slaap- en toiletspullen en eten mee. Genieten is het toverwoord !

Beoordelingen

We hebben een heerlijk lang weekend gehad met de camper van Dirk. Inderdaad zeer compleet en alles heel goed uitgelegd. Zeker een aanrader!
Fantastisch weekend met een geweldige camper die van alle gemakken is voorzien. De camper zag er keurig uit en werkelijk alles wat je nodig hebt zat er in. Duidelijke uitleg van Dirk gekregen en daarnaast is er nog een boek aanwezig waar alles heel duidelijk staat beschreven. Kortom .. een aanrader!!! Voor de huurders; LET OP DE HOOGTE!!! Ga niet met je camper een wasstraat in waar je niet in past! Het enige wat ik miste was een kleine stofzuiger maar bij terugkomst had Dirk net een kruimeldief gekocht dus de camper is nu echt compleet;-) Bedankt Dirk, voor de goede zorgen

Lees meer beoordelingen