Over mij

Wij zijn een gezellig, ondernemend, sportief stel met 2 kinderen (11 en 12 jaar). We trekken er graag op uit met de camper. We hebben al diverse tripjes ondernomen naar de Belgische Ardennen, Frankrijk, Kroatie, Corsica, Slovenie en Oostenrijk en hebben hier al veel mooie momenten beleefd. Een camper geeft je vrijheid waardoor je je reis makkelijk kan aanpassen aan lokatie, langer of korter verblijf en doorreismogelijkheden. Ben jij ook benieuwd naar de camper-experience? Huur dan nu onze heerlijke camper.....

Beoordelingen

We hebben drie weken gereden door Europa met de heerlijke camper van Ingrid. De camper is volledig ingericht en er is zelfs gezorgd voor de eerste avond, thee en koffie en een welkoms wijntje. De camper is zeer fijn om te besturen en zeer geschikt voor vier personen. We kijken met veel plezier terug op de vakantie. Het contact met de verhuurders was vriendelijk en vlot. Op afstand konden zij ons goed helpen als we iets niet wisten. Zeker een aanrader om te huren!
Wij hebben erg genoten van onze vakantie in de camper van Ingrid. Voor ons was het de eerste keer (zowel met camper op vakantie als huren via camptoo). Beide zijn goed bevallen. De camper was keurig schoon en in goede staat. Ingrid en Marco hadden ons vooraf al een handleiding gestuurd, wat erg handig was. Daarnaast hebben ze uitgebreid de tijd genomen bij het ophalen om alles nog een keer uit te leggen. De camper rijdt fijn en makkelijk en is compleet voorzien van inventaris. Na dat we onze bagage hebben overgeladen kon onze vakantie beginnen, perfect!

Lees meer beoordelingen