Over mij

Als hobby zijn wij begonnen met de verhuur van een caravan en later een chalet en nu 3 campers en een chalet en in onze vrije tijd bouwen we zelf chalets .
Wij vinden het zelf fijn en heerlijk om de kamperen met een camper en soms als de tijd het toe laat enkele nachten te verblijven in een chalet . En dit gunnen we onze huurders ook

Beoordelingen

Wij hebben genoten van de reis en dat kwam mede door de flexibele opstelling van Jan en zijn meer dan prachtige luxe camper. Met zijn vieren hebben wij een heerlijke tijd gehad en de Vakantiebaron met zijn gevolg heeft een meer dan perfecte service geleverd. Wij komen zeker terug en raden deze camper en eigenaar bij iedereen aan!
De camper is in één woord: grandioos! Samen met mijn zoons van 14 en 11 ben ik met de camper naar Hirtshals in Denemarken gereden waar we de boot naar Kristiansand in Noorwegen hebben genomen. Vandaar hebben we een groot deel van Noorwegen doorkruisd. De camper rijdt fijn, schakelt lekker (met de hand, 6 versnellingen), de achteruitrijcamera is erg handig. In diepe dalen en op hoge bergen hield de camper het goed. We hebben slechts 1 nacht op een camping gestaan. We hebben dus niet alle luxe (douche, verwarming, vriesvak) gebruikt. Maar 't zit er wel bij. Heerlijke wagen. Het is zo goed bevallen dat ik zelf een camper wil aanschaffen.

Lees meer beoordelingen