Over mij

Ik word heel blij van campers. Het mooiste is om spontaan en zonder voorbereiding op pad te gaan. Dat doe ik meestal met mijn gezin. De camper staat dan ook altijd klaar met tandenborstels en handdoeken en beddengoed erin. Als ik even wat boodschappen doe, vooraf of onderweg, zijn we 'weg'.
Mijn verhuurcampers zijn ook zo: je kunt ze boeken en gaan. Geen gedoe. Desgewenst breng ik ze zelfs bij je thuis (in overleg).
Soms ga ik ver weg, maar meestal dichtbij. Gewoon even een paar dagen Amsterdam of Bremen, of uitwaaien bij het Wad of zeilen in Friesland. Ik kom zelf uit de stad (Groningen). De camper stelt me in staat om de kinderen vaak mee te nemen naar het bos, het water of de grote stad.
Dit wil ik ook anderen bieden, daarom ben ik begonnen om campers te verhuren. In het ontwerp kan ik alle creativiteit kwijt, het bouwen is een grote uitlaatklep en de service mijn drive. Contact met gasten motiveert me elke keer weer enorm.

Beoordelingen

Wij waren met Lars 2 weken in Frankrijk en hadden een geweldige vakantie. Hij rijdt als een trein en is voor 2 personen zeer ruim en comfortabel. Het houtfornuis hebben we niet gebruikt (maar is in de winter vast fijn); we kookten op het bijgeleverde gasstel.
Communicatie met Erwin verliep heel soepel.
Al met al een goede ervaring!
This was a great and very unique experience. The wood burning stove is an amazing feature. The can was maybe a bit big for a single person, but perfect for a few friends or a unique family adventure. It more ideal for an adventure holiday trip than a working holiday trip.

Lees meer beoordelingen