Mijn camper

Over mij

In 2015 begon ons camper avontuur toen we een oud campertje uit 1991 hadden aangeschaft. Huren van een vrij jonge camper in het hoogseizoen vonden we veel te duur. Pas in juli van 2017 besloten we onze camper ook te gaan verhuren nadat we van iemand over Camptoo hoorden. Dit was een mooie manier ook anderen hiermee kennis te laten maken. Kortgeleden hebben we een andere camper, wat jonger, aangeschaft. Omdat verhuur via Camptoo goed beviel besloten we ook deze te gaan verhuren. Ons eerste campertje is helaas onlangs bij een aanrijding betrokken geraakt en was onherstelbaar beschadigd. Via het verzekerde vervangend vervoer hebben de huurders echter de vakantie perfect kunnen vervolgen. Sinds kort zijn we weer in het bezit van een 2e campertje, een Peugeot J5 Yorker. Dit is een fijne ruime camper met licht interieur en een kunststof opbouw.

Beoordelingen

Was een super leuke ervaring met de camper. Hebben door het zwarte woud diverse leuke plaatsen gezien en zeer leuke campings en camperplaatsen benut. De camper heeft zich echt goed gehouden door diverse hellingen en afdalingen. De ontmoeting met de eigenaars hans en nel was zeer leuk en zeer vriendelijk ( super leuke mensen)!!! Alles was in de camper aanwezig.

Hans En Nel
Reactie van Hans En Nel:

We hebben een heel plezierig contact gehad met Willem en en zijn vrouw. We zijn blij dat ze hebben genoten van onze camper en dat deze goed voldeed. We gaan zeker een keer in op de uitnodiging die we van hen hebben gehad.

september 2017

Helaas kunnen wij dit niet onze beste vakantie noemen. Al hadden we dat graag anders gezien. De camper was oud, waar wij van op de hoogte waren, maar hij was achteraf eigenlijk te oud om nog helemaal mee naar Portugal te rijden. Denk door het lange rijden en het schudden van de camper dat helaas een paar dingen het begaven en daardoor onze vakantie best wel heeft verpest. Wil niet met alles in detail treden. Maar wij hebben het niet als een top vakantie ervaren, terwijl wij dat wel gehoopt hadden. Gelukkig is de eigenaar netjes geweest om er voor te zorgen dat de borg wel terug gestort werd. Hopelijk zien ze ook in dat het echt niet onze fout is geweest wat er mis is gegaan. Domme pech, vrees dat de camper gewoon oud en versleten was. Want onze vakantie is hierdoor in het water gevallen. Wel leuk dat ze mensen de ervaring geven om een vakantie met een camper mee te maken, maar als tip, misschien om in Nederland er mee rond te rijden zou die nog kunnen voldoen. Buitenland daarin tegen, lange afstanden en bergen rijden dan weer niet. Dit oude beestje kan dit niet meer aan. Wel goed contact gehad met de eigenaar. In de camper zelf was je wel vanalles voorzien, hoefde zelf weinig mee te nemen, dat was heel fijn! Voor ons alleen is het helaas wel de eerste en de laatste keer dat we een camper doen huren.

Hans En Nel
Reactie van Hans En Nel:

Wij vinden het jammer dat Kelly en Roy het gebruik vd camper zo hebben ervaren. Wij doen er als eigenaar alles aan om de huurder een veilige en betrouwbare camper mee te geven. Wij hebben de camper vorig gekocht van een enthousiaste eigenaar die hem 20 jaar in het bezit heeft gehad en de halve wereld is rondgereisd. Motorisch kan er altijd iets kapot gaan. De startproblemen hadden te maken met een afsluitring van de brandstoffilter die niet goed bevestigd was door de garage. Een kleine storing die weer snel was opgelost. Dat de fietsendrager is gaan doorhangen en een zijruit eruit is gevallen is niet te voorzien of te voorkomen. Intussen is alles weer gerepareerd. We zijn nu zelf weg met deze camper en alles functioneert prima.
Hans en Nel.

augustus 2018

Lees meer beoordelingen