Over mij

Na een dag thuis te zijn van de eigen vakantie, hadden we gedacht: "De caravan gaat op CampToo"
Op de vakantie hebben we een gezin ontmoet die via CampToo een caravan gehuurd hadden en dat heeft ons geïnspireerd om de caravan ook te gaan verhuren.

Graag hoop ik dat de mensen die de caravan huren, net zo fijne vakantie beleven als die wij gehad hebben met onze 2 zonen van 7 en 8 jaar!

Beoordelingen

Voor het eerst met een caravan op pad, lekker een lang weekend naar de Ardennen. Mede door deze zeer fijne caravan was het echt super geslaagd. Je kunt het zo gek niet bedenken of het was aanwezig, van dunschiller tot skottelbraai en van zaklamp tot sfeerverlichting, echt zeer compleet! Fijne ontvangst bij zowel ophalen als terugbrengen en een goede uitleg over de algehele werking. Wendy bedankt, dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Het was prettig om de caravan van Wendy te huren, omdat deze netjes en schoon werd opgeleverd. Het rijden met de caravan ging probleemloos. Eenmaal aangekomen bleek iedere dag weer hoe compleet de caravan is ingericht. Wasknijpers, touwtjes, een schaartje een stuk plakband, gereedschap etc. het is er allemaal.
Het is ons niet gelukt om ergens op mis te grijpen.
Ophalen en terugbrengen ging netjes volgens afspraak.

De caravan zelf is gemakkelijk te plaatsen. wij hadden alleen gebruikt gemaakt van de luifel. Met zonnig weer gaat dat prima. toen we regen hebben gehad zijn we overdag meer in de caravan verbleven en dat ging ook prima.

groeten,

Henk

Lees meer beoordelingen