Over mij

Wij zijn Jenko en Maaike Oostendorp en samen met onze drie kinderen vinden we het heerlijk om met de camper erop uit te trekken. Lekker je boeltje inpakken, eten in de koelkast en op naar de zon. Zodra iedereen in de camper zit, is de vakantie begonnen. Meestal kijken we een week van te voren waar het mooi weer is en zoeken we een paar leuke campings uit. We hebben gemerkt dat we zo veel leuke reacties op onze camper krijgen en zoveel vragen of wij hem ook verhuren dat we besloten hebben om onze fijne camper ook beschikbaar te stellen aan anderen, zodat zij er net zoveel plezier aan kunnen beleven dan dat wij doen. Omdat we niet wisten hoe we dit aan moesten pakken, kwamen we via internet bij Camptoo uit en wij zijn blij met deze mooie, betrouwbare site. Het kost ons zo niet veel werk, maar alles wordt wel keurig geregeld.

Beoordelingen

Mijn beste vriendin en ik zijn een weekje gaan tuffen met deze super gave camper naar Denemarken. Wij hadden hem uitgekozen omdat de uitstraling ons erg aansprak. Bij het ophalen heeft Jelco alles goed verteld hoe alles werkt en vertelde dat hij de camper zelf heeft gemaakt! Erg gaaf en heeft het heel praktisch gemaakt. Eigenaar Jelco is ook erg vriendelijk! Een heerlijke camper om mee op reis te gaan. Mijn vriendin en ik hebben er erg van genoten.
Heerlijk 3 dagen met deze camper naar Concert at Sea geweest. Jenko was erg flexibel in tijd en moment om het busje op te halen en terugbrengen en heeft alles duidelijk uitgelegd. De camper rijdt lekker, met een snelheid van 90 km heb je gelijk het vakantie gevoel te pakken.
Alles is aanwezig en zeer functioneel door Jenko zelf gebouwd. Ik zou de bus zeker aanraden om mee op vakantie te gaan.
Super camper, waar je echt mee voor de dag kunt komen, slaapt lekker. Jenko is betrokken en is een fijne verhuurder. De borg was dezelfde avond nog terug gestort.
Als we weer een camper gaan huren komt deze camper en Camptoo hier zeker voor in aanmerking.

Lees meer beoordelingen