Over mij

Beoordelingen

Koudste Pinsterweekend in 80 jaar, maar wij hebben een geweldig weekend gehad in de VW bus van Marthe. Bij het ophalen van de camper kwam Marthe heel enthousiast en gastvrij over: ze wilde ons echt laten genieten van haar bus. En die bus was prachtig, zag er tip top uit en was helemaal volledig ingericht. Alles wat je nodig hebt, zit er in. De bus rijdt fantastisch, echt knap voor zo'n 'oudje':) Het slapen met twee volwassenen en twee kinderen gaat met gemak: superknus. De kinderen vonden de hangbedjes bovenin helemaal geweldig en erg comfortabel. Het tweepersoonsbed beneden voldoet ook prima. 's Avonds konden we prima met z'n tweeën in de bus zitten (met heerlijk kacheltje aan) terwijl de kinderen al in bed lagen. Marthe is een prettige verhuurder: gemakkelijk benaderbaar voor vragen, en erg vriendelijk en behulpzaam. Kortom: een top ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is!
Mieps busje geboekt voor 2 nachten, 2 dagen later opgehaald.... wat was hij mooi !!!
Na de nodige uitleg van Carla heeel voorzichtig Dalfsen uitgereden en eerst maar richting Vilsteren. Rustige weg, even oefenen. Al snel ging het soepeler, Nu Joost, ook even wennen en rijden maar.
Het bekijks dat je hebt, zwaaien naar andere old-timers, toetertje laten horen, allemaal even leuk. Ook het overnachten op de boerencamping was bijzonder, moeder en zoon in een bed van 1.10 m. breed. Gelukkig zijn we zelf ook nogal smal :). Volgende dag weer verder. Na de hele dag rustige wegen gereden te hebben gingen we richting ons dorp. Het leek ons wel leuk om het busje op de oprit, thuis, te hebben staan. En dat was het!!! Vragen als "hoe kom je daar nou aan", "waar kun je die huren", enz. We hebben dus aardig wat reclame gemaakt. Nog even boodschappen doen en andere auto's stoppen gewoon als je achteruit de parkeerplaats afzakt! Wel thuis geslapen en de volgende ochtend het busje weer teruggebracht na een rondje Zwolle. Hoewel kort, het was een ontzettend leuke ervaring, die we niet hadden willen missen. Marthe en Carla, bedankt. Joost en Carolien.

Lees meer beoordelingen