Over mij

Hoi, ik ben Jankees en ik heb inmiddels enkele seizoenen mijn camper verhuurd via Camptoo. Ik heb van jongs af aan veel gekampeerd, caravan, het echte terrein/trial rijden en landrovertochten "off the grid" en nu de laatste jaren camperen. Steekwoorden die wat met mij hebben zijn, natuur(lijk), eerlijk, vertrouwd, mensenmens, positivist, onderwijs, zelfstandig, begeleiding/ jobcoach, oplossingsgericht, ja, zo kan het wel weer, humor.

Beoordelingen

Jankees heeft ons heel vriendelijk geholpen. We waren de eersten die de camper huurden dus daarom was nog niet alles helemaal op orde. We hebben er alle vertrouwen in dat Jankees dit voor de volgende huurders oppakt. We hebben een heerlijk weekend gehad!
Met veel plezier hebben we de G'oldieDuca van Jankees uitgeprobeerd. Hij verhuurd sinds kort deze camper en stond altijd klaar voor vragen, opmerkingen (en vakantieverhalen!). Een fijn gevoel aangezien we niet echt veel ervaring hadden met campers. Tijdens onze herfst-rit door Normandië hebben we genoten van de Duca en veel plezier beleefd op de plattelandswegen van Frankrijk. Het is fijn slapen in de alkoof. Het retro interieur is ruim (maar gezellig!). En met de complete inboedel ben je van alle gemakken voorzien.

Lees meer beoordelingen