Over mij

Ik ben Evert-Jan, woonachtig in Cothen. Samen met mijn vrouw Gerine verhuur ik 2 campers. Wij willen anderen graag een fijne vakantie bezorgen, we doen er daarom ook alles aan om de campers in een goede staat te verhuren. Bij de overdracht trekken we voldoende tijd uit om een duidelijke uitleg te geven bij de camper.

Beoordelingen

We hebben heerlijk genoten van de mooie camper van Evert Jan en Gerine. Het was voor ons de eerste keer dat we op vakantie gingen met een camper. Evert Jan en Gerine zijn heel vriendelijke mensen die ons uitgebreid alles hebben uitgelegd over de camper en de uitgebreide uitrusting (pannen, bestek, borden, waterkoker etc.). De camper rijdt heel fijn en is voorzien van achteruitrijcamera en navigatiesysteem. Ook qua woonruimte voldeed de camper aan alle verwachtingen: veel ruimte en praktisch. Hartelijk bedankt evert Jan en Gerine!
Heerlijke vakantie in het prachtige Schotland gehad. Leuke camper voor twee personen of een gezin met kleine kinderen. Goed contact met de vriendelijke eigenaars. Prima inventaris en keurige oplevering.

Lees meer beoordelingen