Over mij

Zelf ben ik gek op avontuur en vrijheid. Met deze camper kun je op de mooiste plekjes in europa staan en zo de volledige vrijheid in de natuur ervaren.

Beoordelingen

We zijn met 4 personen met de camper naar Moldavië geweest. In totaal hebben we 5100 km gereden. De camper is voorzien van alle gemakken (o. a. prima bedden, tv, keukentje, douche en toilet). Wel zo makkelijk wanneer je grote afstanden moet reizen.
De camper rijdt goed. Vooraf en tijdens de reis hadden we regelmatig contact met Erik. We zijn goed geholpen. De informatievoorziening was accuraat en Erik dacht goed mee.
We raden de camper en verhuurder aan. Deze camper miste tijdens onze vakantie wat trekkracht, maar we hebben daar niet al teveel last van gehad.
Bedankt voor de service en bijdrage aan onze onvergetelijke vakantie.

Erik
Reactie van Erik:

Hallo Johan,

Dank voor jullie leuke reactie! Het was voor ons heel spannend dat de camper helemaal naar Moldavië ging. Dit was een afstand van 5100 km. Fijn dat alles goed is gegaan.
Het verlies verlies in trekkracht kwam door een storing in de EGR klep, bij een storing werkt de turbo niet goed. De EGR klep is vervangen voor een nieuwe EGR klep en de camper loopt weer als een zonnetje. We kunnen nu zonder problemen 130 km rijden op de snelweg.

Fijn dat jullie een onvergetelijke vakantie hebben gehad!

Groetjes Joanne en Erik

juni 2018

Met deze camper zijn we naar de f1 geweest.
Wij hebben mede door deze camper 5 prachtige dagen gehad.
De camper was erg compleet uitgerust, waardoor je zelf niet heelveel, behalve persoonlijke spullen, hoeft mee te nemen.
Ondanks dat we de heenreis wat problemen ondervonden. Waar overigens niemand wat aan kon doen. Hebben we al met al een prima reis gehad. Ook doordat de eigenaar van de camper direct met ons contact opnam en de problemen via de telefoon adequaat kon oplossen.
Top!

Erik
Reactie van Erik:

Dank voor je leuke reactie! Jammer dat Max in Duitsland geen 1e is geworden zoals is Oostenrijk.

Fijn dat jullie 5 prachtige dagen hebben gehad in Duitsland en hier minimaal last van hebben ondervonden. Gelukkig hebben wij dit kunnen compenseren. De 2 storingen zijn nu definitief opgelost. ;-)

juli 2018

Lees meer beoordelingen