Over mij

Hoi,
Ik ben Coosje en woon in het zuiden van Nederland
Een paar jaar geleden heb ik een leuk camperbusje gekocht om er leuke avonturen mee te beleven. Omdat ik er zelf niet altijd mee op pad kan wil ik graag mijn camper delen met anderen.
Met een camper ben je heerlijk vrij, je kunt gaan en staan waar je wil. De ene keer kamperen in the middle of nowhere, de andere keer om een mooie grote camping die van alle gemakken is voorzien.
Onderweg ergens stoppen om lekker een broodje te eten, het kan allemaal omdat je altijd alles bij de hand hebt. En is het ergens slecht weer, je stapt gewoon in en rijdt je weer een stukje verder. Dat maakt kamperen met de camper zo ideaal.

Beoordelingen

Toon
2/05/2018
Heb een zeer fijne kampeerperiode gehad met de camper van Coosje. Camper was netjes, handig in gebruik, compact en goed hanteerbaar in de stad. Ook de flexibele afhandeling bij het ophalen en terugbezorgen van Coosje hebben wij als zeer prettig ervaren.
Jeroen
14/05/2018
We hebben een paar heerlijke dagen gehad met camper Dino. Hij is zeer praktisch ingedeeld en aan alles is gedacht! Van lampjes om het gezellig te maken tot een echt toilet.
Daarnaast was Coosje erg behulpzaam en zouden we zo weer bij haar een camper huren.

Lees meer beoordelingen