Over mij

Hallo,
wij zijn Ralph en Tessa en wonen met onze twee dochtertjes van 5 en 9 in Gees (Drenthe). Sinds onze huwelijksreis met een camper door Canada is camperen voor ons DE manier om te ontspannen en te genieten.

We willen dit gevoel van vrijheid, ontdekken, buitenleven en toch een beetje luxe en gemak om je heen graag delen met anderen.

Zelf maken we graag korte uitstapjes om de mooiste plekjes binnen Nederland op te zoeken. 's Zomers trekken we graag door Europa waarbij Frankrijk, Duitsland en Tsjechië tot nu toe favoriet zijn. De komende jaren hopen we natuurlijk nog heel veel meer van Europa te zien!

We hopen dat ook jullie met onze camper veel mooie momenten tegemoet gaan!

Beoordelingen

Hebben een fijne vakantie gehad met de camper van Ralph en Tessa. Het ophalen en inleveren van de camper verliep heel soepel en de camper zelf beviel heel goed in gebruik.
De camper van Ralph en Tessa voldeed helemaal aan onze wensen. Jammer dat onze volgende trip niet met hun camper gemaakt kan worden ivm een andere boeking. En de surprice was helemaal geweldig, die hebben we heerlijk aan de Baltische zee leeg gedronken. Ralph en Tessa, bedankt.

Lees meer beoordelingen