Over mij

Hi! Wij zijn Pim en Renske en hebben in 2016 onze eigen camper laten (in)bouwen. Het is een fijne bus (automaat) met goede bedden, zonnepanelen en kachel. Je kan hem dus het hele jaar door gebruiken en hebt nauwelijks of geen stroom nodig. Zo kan je ook op bijzondere plekjes zonder stroomvoorziening staan. De bus heeft voor een zitje voor 4 personen (pilotenstoelen) en achter een tweepersoonsbed voor volwassenen, waar je door verschuiven in hoogte ook een tweepersoonsbed voor kinderen boven kan maken. De bus heeft veel bergruimte en een fijne koelkast en een gasfornuis.
Omdat wij twee kleine kinderen hebben en het zonde vinden dat onze bus weinig wordt gebruikt, kiezen we ervoor deze te verhuren aan andere kampeerliefhebbers!

Beoordelingen

Ondanks wat ongemakken met de gezondheid van één van mijn kinderen een supergezellige vakantie mogen hebben en het gemak en luxe van de camper heeft daar zeker mee geholpen. Zeer gebruiksvriendelijk, kinderen in de tent en ik luxe binnen. Rijdt heerlijk en vriendelijke en behulpzame eigenaar. Aanrader en ga zekers volgende keer weer kijken of deze camper beschikbaar is.
Heerlijke campervakantie gehad! Deze camper was precies wat wij zochten: echt kamperen maar dan met een gezellig zitje en heel fijne bedden. Op de weg heb je nauwelijks het idee dat je in zo’n grote bus rijdt, mede door de automaat. De eigenaar was heel behulpzaam en dacht fijn met ons mee. De volgende keer willen we zeker weer met deze bus op reis, dan wat langer! We raden hem iedereen van harte aan!

Lees meer beoordelingen