Over mij

Hallo,
ik Ben Stephan,
Aangezien ik niet elk jaar op vakantie ga met de caravan lijkt het mij een goed plan dat we de caravan verhuren zodat de caravan toch wordt gebruikt waar hij voor is gemaakt en dekt het enigszins de kosten.
ik ben erg zuinig en schoon op mijn caravans en hoop dat jij dat ook bent.
ik doe mijn uiterste best om de caravans in zeer goede staat te laten verkeren en dat lukt goed zodat ieder met een goede en veilige caravan op pad kan gaan.
voor eventuele vragen kan je mij een bericht sturen.
veel plezier met het uitzoeken van de ideale caravan voor jouw/jullie leuke reis en verblijf.

Beoordelingen

We hebben een prima vakantie gehad met de Kip caravan die we afgelopen weekend gehuurd hebben. De caravan was 28 jaar oud
maar ziet er prima uit. Ook de inventaris was prima in orde er was aan alles gedacht. het contact met Stephan was ook zeer prettig en we hebben al afgesproken dat we de caravan volgend jaar weer willen huren.

Stephan
Reactie van Stephan:

hoi Henk,
fijn te lezen dat je de caravan goed is bevallen, je bent meer dan welkom om de volgende keer onze caravan te gebruiken voor het evenement. misschien is het handig optijd te reserveren. je weet nooit.
ik wens jullie een geweldige zomer vakantie en graag tot ziens in Enschede.
[s de kkoffie staa kllaar!

mei 2018

De caravan van Stephan is dik in orde! Door zijn lichte gewicht ideaal ook achter een kleine auto, geen probleem achter mijn opel corsa.
De inventaris en alle spullen zijn compleet en in erg goede staat, kortom je kunt er zorgeloos mee weg.

Lees meer beoordelingen