Over mij

Ik hou van vakanties met de camper maar ook in een tent voel ik mij thuis. Heerlijk buiten zijn en genieten.
Ik ben ook veel op het water wat ook veel rust geeft. Ik ben lid geworden van Camptoo omdat ik dit een mooie manier vind om caravan te delen met anderen.

Beoordelingen

Onze ervaring met de Eriba Troll touring van Ruud,
Een heerlijke caravan, hebben hier drie weken mee rondgetoerd in Denemarken .
rondgetoerd. Klein compact maar van alle gemakken voorzien. Een heerlijke caravan achter de auto. Verder een compliment aan Ruud, voor het leuke contact tijdens de overname en het weer inleveren van de caravan.
Onze kampeervakantie met de caravan van Ruud was helemaal top! Wat wil je ook: de caravan is nieuw en voorzien van allerlei handige snufjes: de mover is ideaal om de caravan overal moeiteloos neer te zetten waar je maar wil. Dan komt de draadloze boormachine om de pootjes snel uit te draaien en je staat vast. Hierdoor kun je best snel klaar voor vertrek zijn en is rondtrekken en meerdere stops prima te doen. Het dak is makkelijk te openen en geeft een fijne vrije stahoogte. Ijskast en keukentje is heel strak met gedempte lades e.d. De LED-verlichting binnen rondom (en zelfs binnenin 1 kast) gaan handig aan door er maar op te tikken, en ook buitel geeft een hele rij LED's een een mooie buitenverlichting. Een vakantie met deze caravan is wat ons betreft een echte aanrader!

Lees meer beoordelingen