Over mij

Wij, Carl en Gabriëlle, camperen als sinds 1999. Heerlijk! Vanuit onze passie hebben we sinds 2015 hebben we ook een camperplaats. In Oirschot. We kennen het camperleven dus van verschillende kanten!
We houden ervan onze eigen weg te volgen. Onze dromen volgend. Een reis leidt tot een nieuwe ervaring, nieuwe wegen worden bewandeld. Wat belangrijk is, altijd in de buurt.

Met regelmaat even uitbreken, niet alleen dromen van nieuwe ervaringen, we maken ze ook echt mee!
Dit is zoveel meer dan een andere manier van reizen, Het is een nieuwe manier van kijken naar de wereld. Dit is wie we zijn. Reis met ons mee, met veel plezier. Maar pas op: de vrijheid het werkt verslavend, best gevaarlijk dus om onze camper te huren!

Beoordelingen

Carl en zijn familie zijn zeer behulpzame, prettige en vooral betrouwbare verhuurders. De camper was zeer schoon, motorisch goed in orde en heel compleet qua inventaris. Bij vertrek hebben wij uitgebreide uitleg gehad en aan alles was door Carl gedacht. Ook toen we op vakantie toch nog een vraag hadden waren zij goed bereikbaar en behulpzaam. Wij hebben dan ook een fantastische vakantie met de camper mogen beleven naar de Grandprix van Oostenrijk. Mocht je dus een fijne en betrouwbare camper met dito verhuurders zoeken, dan ben je bij Carl en zijn familie aan het juiste adres. Een aanrader!
Het huren van deze camper bleek een schot in de roos. De verhuurders zijn erg aardig, betrouwbaar, geven uitvoerig uitleg.. De camper is oud, maar netjes en voldoet prima. Wij hebben er 18 dagen mee rond getrokken (ook over passen van 2400m hoogte) en dat ging prima.
Voor 2 personen ideaal. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar.

Lees meer beoordelingen