Over mij

Hallo!
Op pad met de camper is voor mij de ultieme vakantie. Veel vrijheid, iets luxer dan kamperen met een tent en alle gemakken bij de hand.
Daarom heb ik voorjaar 2017 deze VW T4 Transporter gekocht. Deze heb ik opgeknapt met gordijnen een nieuw zeil erin, goede koelkast, etc. Elektra is volledig opnieuw aangelegd en in januari is hij volledig doorgelicht en zijn aandachtspunten aangepakt. Dus hij is ready to go!

Na wat weekendjes weg in 2017 zijn we februari 2018 twee weken naar Spanje geweest met de camper. Deze leuke manier van reizen gunnen we iedereen!

Beoordelingen

Rianne was zo moedig om voor een eerste keer haar camper genaamd Dolly aan mij te verhuren. De moed van mij kant was er ook , omdat dit mijn eerste ervaring met camptoo en een camper vakantie was. Zo blij dat ik dit heb gedaan. Rianne was aardig, behulpzaam en georganiseerd. De camper was erg leuk en zeer netjes en schoon. Alles zat erin voor een minivakantie. Het bed was ruim genoeg voor twee vrienden ( die niet tegen elkaar aan liggen) , de bijgeleverde gaskoker was perfect om 's ochtend eitjes en koffie te maken ( twee pits) en eenmaal uitgeklapt maakte deze de camper hoog genoeg om erin te staan. De prettige turbo oor kwam erin rond 3000 toeren en zorgde dat de camper op de snelweg prima mee kon met het andere verkeer. Maar het leukst waren toch de binnenwegen, waarvan akte de foto van boven.
De camper is niet nieuw maar alles doet het, hij is schoon en rijdt prettig.
Het ophalen en terugbrengen alsmede de hele afhandeling ging soepel.

Lees meer beoordelingen