Over mij

Wij zijn een gezin met 3 kinderen. Op de momenten dat wij de caravan niet gebruiken, helpen we graag anderen aan een onvergetelijke vakantie. Zelf gaan we graag naar Ameland.

Beoordelingen

Hele leuke vakantie gehad met deze keurig nette caravan. De huur is zowel met camptoo.nl als met de verhuurders heel erg prettig verlopen. We hebben de caravan een dagje eerder gehaald als gepland, was zo geregeld. De caravan is van alle gemakken voorzien en keurig netjes. De voortent is zo goed als nieuw en zeer makkelijk op te bouwen. Ik werd heel erg vriendelijk ontvangen bij het ophalen en bij het terug brengen. Gezellig onder het genot van een kop koffie onze ervaringen gedeeld, hele aardige mensen die met hun plezierige caravan ons een plezierige vakantie hebben bezorgd. Zeer zeker voor herhaling vatbaar.
Erg tevreden over de vakantie! Naast het mooie weer en bestemming, was het dankzij Natanael en Camptoo zorgeloos. Mooie caravan, compleet uitgerust en heel fijne en praktische plek voor ons gezin met 3 jonge kinderen. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lees meer beoordelingen