Over mij

Mijn naam is Egon Kerkhof, ik ben getrouwd en heb 3 kinderen. Wij hebben met het gezin rond de hele wereld gereisd en gewoond in Azie en USA. Wij zijn terug in Nederland en wij willen met onze camper vanuit Helvoirt, gelegen op een steenworp afstand van Den Bosch, trips gaan maken. Wij willen middels de verhuur van onze camper een bijdrage verdienen in de kosten maar natuurlijk ook onze reiservaringen delen met onze huurders.

Beoordelingen

Een zeer leuk weekend gehad met deze mooie camper in de Belgische Ardennen. De camper is van alle gemakken voorzien en is in uitstekende staat. Hij rijd als een zonnetje, rijd vrij zuinig, en is erg ruim. Ook de slaaplekken zijn zeer ruim wat wij als zeer positief hebben ervaren, aan ruimte geen gebrek. Ook de verhuurder zelf is een hele aardige man wat wij zeer positief en prettig hebben ervaren. Al met al top! En wij gaan indien mogelijk nog zeker nog vaker gebruik van deze camper, een echte aanrader voor iedereen!

Matthew, Nicky, Jari & Jimmy.

Egon
Reactie van Egon:

Dank voor deze mooie recensie!
Jullie waren fijne en flexibele huurders en de camper is netjes teruggebracht!

december 2019

Prima camper, alles erop en eraan wat we nodig hadden voor een lang Hemelvaartweekend kamperen. Plek genoeg voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Brengservice was ook prima. Contact met de zeer vriendelijke eigenaar verliep vlot en probleemloos.

Lees meer beoordelingen