Over mij

Wij zijn Nicolai en Jacqueline en kamperen al zo'n dertig jaar. Wij zijn begonnen met een tent en zijn sinds 5 jaar de gelukkige eigenaren van een heerlijke camper. Wij hebben drie puberzonen die nog graag meegaan en het liefst nog vrienden en vriendinnen meenemen en dat kan in onze ruime camper!
Wij vinden het zonde dat de camper veel stil staat en dus is het fijn als gezinnen met kinderen de camper kunnen gebruiken en net zoveel vakantieherinneringen kunnen maken als dat wij al hebben.
Wij vinden het spannend om te gaan verhuren omdat het echt wel een "dingetje" is vinden wij maar als de huurders net zo netjes zijn op hun spullen als dat wij dat zijn dan komt het vast goed.
Heb je vragen neem gerust contact op!

Beoordelingen

Jeroen
23/09/2020
Een camper vakantie is sowieso een aanrader! Wij zijn dit jaar met 2 volwassenen en 3 kids op vakantie gegaan met deze camper.
Dit is zeer goed bevallen! Hij is ruim, voorzien van alles wat je nodig hebt en rijdt als een zonnetje.

Van Jacqueline en Nicolai vooraf goede instructies gehad oa met filmpjes - werkt heel prettig. Leuk en plezierig contact gehad, goede en leuke verhuurders.
Martijn
30/09/2020
We hadden de camper van Nicolai en Jacqueline voor 2weken gehuurd,en daarna nog een week extra geboekt.Dat zegt eigenlijk al genoeg!
Prima uitleg over hoe alles werkt in de camper,ook door de handige filmpjes die ze gemaakt hebben.Fijne camper,alles aan boord,en alles werkt zo als het hoort.Ook de bergen op was geen enkel probleem.
Voor ons een geslaagde eerste camperervaring.
Groetjes van Martijn en Marieke

Lees meer beoordelingen