Mijn camper

Over mij

Ik ben een redelijk onafhankelijk en beetje eigenwijs persoon, die erg op zijn vrijheid is gesteld, waarvan de camper een soort bevestiging is. Ik trek meestal naar het noorden, waar de natuur steeds mooier wordt en het aantal mensen steeds minder. Het noorden van Scandinavië heeft mijn voorkeur, maar ik verblijf ook graag in de Ardennen of de Eifel. Water heeft mijn voorkeur boven bos. In Scandinavië zijn nog idyllische plekjes te vinden.

Beoordelingen

Het kamperen met de sloop 2 is ons goed bevallen. Eigenaar Eddy heeft alles vooraf goed uitgelegd. Fijne camper om mee te rijden. Niet te groot en lekker wendbaar. Alleen is het 3e bed voorin niet groot genoeg voor een volwassene. maar een klein kindje zou er prima kunnen slapen.

Eddy
Reactie van Eddy:

Heel fijn dat het kamperen met mijn camper Ton goed is bevallen, alleen jammer dat het hem niet gelukt is het derde bed zo in te richten dat het voor een volwassene geschikt is. Want zo kan het namelijk wel ingericht worden, maar dan moet de bestuurdersstoel zo gedraaid worden dat deze het bed verlengt. Al veel volwassenen hebben hiervan gebruik gemaakt.

juni 2018

De Sloop 2 is een heerlijke compacte maar toch volledig uitgeruste camper. Lekker vlot op de snelweg, maar ook handig op de wat kleinere weggetjes en in de stad. Dat is de reden dat ik deze camper heb uitgezocht voor mijn reis naar Zweden en Noorwegen. Eddy is een zeer aimabel persoon die zeer snel reageert op eventuele vragen en hij geeft een zeer heldere en uitgebreide uitleg omtrent het gebruik van de camper (krijg je ook nog op papier mee zodat nog wat kan opzoeken indien nodig). Tevens kun je je auto bij hem parkeren indien nodig. Wat mij betreft is de Sloop 2 een absolute aanrader en zou hem met plezier nog een keer mee willen nemen op vakantie

Lees meer beoordelingen