Over mij

Wij (Dennis en Ylse)
genieten samen met onze twee zoontjes van de meest mooie reizen en tripjes in onze classic vw t3 camper.
Ylse werkt als docente op een middelbare school en ik werk als persoonlijk begeleider in de gehandicaptenzorg. Ik heb een voorliefde voor oude klasieke auto's vandaar dat ik veel tijd besteed aan het in topconditie houden van onze bus en golf cabrio type 1.
We genieten er van om anderen een fantastisch avontuur te laten beleven met alle gemakken. Je gaat bij ons dus nooit weg met lege koelkast.
Onze camper draait op diesel en plezier, we hebben dus ook een keurige handleiding geschreven waarin je tijdens je reis altijd iets kunt opzoeken.
We zijn door ons werk zeer flexibel wat betreft ophalen en retourneren.
We vinden het tot slot leuk om mensen te ontmoeten en hun verhalen te horen.
Wie weet tot binnenkort.

Groetjes Dennis en Ylse

Beoordelingen

Camper ziet er zowel van buiten als van binnen piekgaaf uit zoals ook op de foto's is te zien. Het contact met verhuurder Dennis is ons goed bevallen. Hij reageert adequaat op berichten en helpt je goed op weg. We hebben een super weekend gehad zonder problemen en zouden deze camper zo weer huren!
Wij hebben de camper van Dennis & Ylse gehuurd voor een roadtripje doorheen Nederland (5d) en hebben er ongelofelijk veel plezier mee gehad.
Door de zwaardere motor (1.9TD) kan de bus goed mee in het verkeer. Echter, het belangrijkste is het 'classic cruisen' met de T3.

Deze trip was voor ons eerder een test, een trial/error of we al dan niet binnen hier en afzienbare tijd overgaan tot de aankoop van een T3. Deze trip en vooral deze bus heeft dit ruimschoots bevestigd wat ons betreft! We kregen ook enkele leuke tips & adresjes mee van de eigenaars. Alles was aanwezig, alles tip-top OK! Misschien enkel een dikke matras boven op het dak ging beter zijn, zodat er dan ook kan geslapen worden in het gedeelte van het plooidak. Zo kan je je leefgedeelte beneden in zit-positie houden, wat je wel wat tijd bespaart. Maar ach, eigenlijk is alles in 5' is het gefixt hoor!
Samengevat: topbus, topverhuurders, toplocatie, toptrip, dus tevreden huurders!

Met vriendelijke groet
Brecht & Steffany

Lees meer beoordelingen