Over mij

Sinds 7 jaar bouw ik nu kleine campers. De laatste 5 jaar verhuur ik ook mijn campers. Mijn idee is dat je in een kleine camper alles hebt wat je nodig hebt. Ik vind het concept van een rondzit erg leuk omdat je dan een royaal bed hebt! Een kleine camper rijd als een grote luxe wagen en je kunt overal komen (zelfs in de meeste parkeergarages)
Mocht het goed bevalen dan kan ik ook een camper voor je maken naar eigen wensen!

Beoordelingen

Hallo, wij zijn 65-plussers en zijn 4 weken op vakantie geweest met deze camper naar Noorwegen. Voor onze wensen van vakantie houden was de camper ideaal, je bent vrij en mobiel, je kan dus te allen tijde besluiten om te "gaan en staan" , je hebt alles bij je, hij is compact en toch voldoende ingericht (door het hefdak kan je goed luchten en in de bus staan, indien nodig kan je comfortabel in de bus zitten, er is een koelbox en je kan prima een maaltijd bereiden). De motor trekt het uitstekend in de bergen en doordat je hoger zit, is het nog meer genieten van alle mooie panorama's om je heen.
Kortom, we hebben een hele fijne en mooie vakantie gehad, voor herhaling vatbaar en zeer aan te raden als je van deze vorm van vakentie houdt.
we vonden het erg leuk om met de rode VW camper door Noorwegen te trekken. de bus rijdt lekker en trekt goed. Goed bed ook. we hebben ervan genoten.