Over mij

Hallo,

Ik ben Erwin van den Bergh en samen met mijn gezin; vrouw en twee kinderen, maken wij gebruik van onze caravan. Echter slechts een paar weken per jaar en de rest van de tijd staat hij hier in de schuur. Dit vinden wij erg jammer. Daarom maken wij gebruik van Camptoo.

Beoordelingen

We hebben dankzij Erwin een super vakantie gehad. De caravan waar we eigenlijk mee zouden gaan was onveilig. Toen hebben we via Camptoo de mogelijkheid gekregen om deze om te ruilen en zijn toen met de caravan van Erwin gegaan. Goede caravan met voldoende ruimte en zeer belangrijk, alles werkt en is schoon. Kortom super.
Wij hebben een volledig onbezorgd pinksterweekend gehad dankzij de goede zorgen van Erwin. Het was super dat er gehaald en gebracht kon worden, en alles wat we nodig hadden zat er in. Inclusief een koelkast op gas wat op onze natuurcamping een must is. Praktische indeling. Vooral voor onze kleine kindjes een handig af te sluiten stapelbed, en super fijn de verduisterende gordijntjes! Goeie en heldere communicatie vooraf gehad. Dus geheel tevreden campeerders:)

Lees meer beoordelingen