Over mij

Wij zijn gek op rondreizen en hebben daarom een kip gekocht. We zijn al op veel plekken geweest. Boven op hoge bergen in de sneeuw en de mooiste routes die je eigenlijk niet met een normale caravan kunt nemen.

Beoordelingen

We hebben genoten van onze vakantie in de kleine en nette kip kompakt. De verhuurder was flexibel in het halen en brengen en we werden uitgebreid geïnformeerd. Het contact was goed en vragen werden vlot beantwoord. Wij zijn zeer tevreden.

Peter
Reactie van Peter:

We vonden het fijn de caravan aan jullie te verhuren. We kregen een keurig schoongemaakte caravan weer terug.

juli 2019

Hallo Peter,
Inmiddels zijn we een paar dagen thuis, en uitgerust van de vakantie;) in Noord Duitsland, want het was druk op de duitse snelwegen, wegens werkzaamheden en twee ongelukken, We hebben veel in de file gestaan. Ook was het heet.
Maar niet geklaagd, ook hebben we genoten van de zon en de mooie plekken waar we geweest zijn!
We hebben een drukke vakantie gehad en veel gezien!

Zoals we al zeiden bij het terugbrengen van de caravan is de caravan ons erg goed bevallen. Niets dan lof! We denken erover zelf een soortgelijke caravan aan te schaffen!
Bovendien zijn we zeer tevreden over de comunicatie rondom het huren, zowel over camptoo als over jou. We hebben je gebeld over de koelkast, meteen dacht je met ons mee, en was zeer hulpvaardig.
De kip kompakt 37 is niet te groot, van alle gemakken voorzien voor 2 personen. Een bed wat je niet hoeft om te bouwen en ook een zithoekje. Een badkamer in de caravan vinden we gedoe, chemisch toilet en afvoer van water, allemaal lastig.
De caravan is wendbaar, handig om mee te rijden, ideaal!
Gebouwd in 1993, maar dat is niet te zien, op de camping in Alt Reddevich kregen we complimenten van een duits echtpaar, die vonden het zo'n handig model en zagen niet dat hij al uit 1993 is.
Kortom wij kunnen jullie caravan van harte aanbevelen!
Hartelijke groet, Els

Lees meer beoordelingen