Over mij

ik ben een gezellige Brabantse die geniet van het leven.
lekker eten, bezig zijn met mijn paarden en zo vaak als mogelijk op vakantie.
met de camper naar alle mooie plekjes die de wereld te bieden heeft!

Beoordelingen

de camper viel helaas erg tegen,
luifel defect, koelkast defect, raam lek, uitrusting onvoldoende.
er was ook geen mogelijkheid om de camper waterpas te stellen.
kortom, mij viel het tegen........

Andrea
Reactie van Andrea:

Beste Jan,

Helaas is je review niet helemaal eerlijk, gezien de koelkast klacht door mij terplekke is getest en in jouw bijzijn ook werkend was. Dus niet defect zoals je hierboven schrijft.

Het alkoofraam hebben wij uiteraard na retour nagekeken, en deze was uit zijn rails doordat deze te ver was opengedaan hier kunnen wij dan uiteraard ook niets aan doen.

Dat de luifel defect was heb ik VOOR de verhuur al gecommuniceerd.

Je miste "echt" glas, maar er waren wel wijnglazen (plastic weliswaar) aanwezig..juni 2017

We hebben een prima week gehad met de camper. Helaas was ons gevoel over de camper wat minder. De camper heeft zijn beste tijd gehad en verhuurder lijkt niet een paar euro te willen investeren om de camper in orde te maken/houden. Geen enkel gordijntje kan fatsoenlijk hangen, een raam lekt, een hor rolt niet meer op, de knop van de kachel zit los, de tafelpoot met maar twee schroeven vast. Daarnaast was de camper optisch schoon maar bij het inrichten vonden we onder de matrassen hulzen van sigaeretten. De bekleding is smoezelig, en mag wel een keer in de was. Bij terugkomst deze zaken gemeld en hier werd vrij laconiek op gereageerd. "Bij de andere campers hebben we de bekleding wel al gewassen", "de gordijntjes gaan altijd stuk dus die hebben we er maar af gelaten". Wij denken dat met een beetje passie en een paar euro investering de camper er anders bij staat. Wij vonden nu 100 euro per nacht duur betaald. Verhuurder is geen particulier met 1 camper maar verhuurd meerdere campers, dat is te zien, de echte wil om de camper en uitrusting tip-top in orde te krijgen en te houden ontbreekt naar ons idee.

Andrea
Reactie van Andrea:

jammer dat mensen verwachten een nieuwe camper mee te krijgen, onze camper dateert uit 2004 en kan dus ook niet meer nieuw zijn.

wij hadden de gordijntjes er inderdaad af gelaten omdat er vaak erg ruw mee om wordt gesprongen waardoor er veel haakjes en runnertjes sneuvelen. de bekleding dateert ook uit 2004 en is ondanks wassen niet meer nieuw te krijgen.

Een raampje dat uitsluitend op rubbers rust kan niet de slagregen tegenhouden die jullie op het dak hebben gehad, uiteraard is het vervelend dat jullie een minieme hoeveelheid water naar binnen hebben gekregen.

Wij hebben niet laconiek gereageerd, we hebben je puntenlijstje aangepakt en daarop actie ondernomen, dus de reactie waarin je schrijf dat we niet investeren is nergens op gebaseerd.

Dat er 2 schroeven uit een tafelpootje liggen is gebeurd omdat (wellicht jullie zelf) er niet juist met het materiaal is omgesprongen en er dus aan getrokken is, omdat het een camper betreft zijn het allemaal lichte materialen die niet perse hufterproof (ik noem je hierbij geen hufter, maar dat gewoon een woord dat we gebruiken om aan te geven dat er voorzichtig mee gedaan dient te worden ;) ) is zijn.

De camper is vanochtend wederom terug gekomen met mensen en die waren over deze camper vol lof! net zoals vele andere huurders, zoals in andere recensies te lezen valt.

mei 2018

Lees meer beoordelingen