Over mij

MultiCamp; Ontstaan vanuit de passie voor kamperen, gedreven door verantwoord ondernemerschap en succesvol in klantgerichtheid! Met het verhuren van campers waarbij onze persoonlijke service centraal staat onderscheiden we ons in de markt. We zijn een camper verhuurbedrijf met passie waar persoonlijk contact centraal staat. Uiteraard met de professionele service die u van ons verwacht, voor een vanzelfsprekend prijsvriendelijk tarief. Dat is waar MultiCamp voor staat!

Overtuig jezelf en kom langs bij ons op locatie in Vlijmen voor een heerlijke kop CampingCoffee. Droom weg in één van onze campers waarmee jullie volgende vakantieavontuur kan gaan beginnen!

Beoordelingen

Wij hebben met ons gezin (5-en, waarvan 3 tieners) een heerlijke vakantie gehad met deze camper;

We hebben 10 dagen door NL getoerd, waarbij we elke nacht ergens anders overnacht hebben.
Zowel op campings alsook jachthaven plaatsen gestaan, erg relaxed, met iedere avond een ander uitzicht!

Deze camper is van alle gemakken voorzien en volledig zelf voorzienend, zowel keuken, alsook sanitair. Erg comfortabel.

Martijn en Brenda zijn leuke verhuurders en geven directe & inhoudelijke response bij eventuele opmerkingen en/of gebreken.
We hebben met z'n drieën een mooie roadtrip gemaakt door Kroatië. Daar zijn we langs de plaatsen Rovinj, Pula, Novalja, krka watervallen en de Plitvice meren geweest (echt een aanrader!).

Deze compacte en zeer nette camper is ideaal om over smalle en de vrij steile wegen in Kroatië te rijden. Overigens is de camper van alle gemakken voorzien en bezit hij over een betrouwbaar en duidelijk navigatiesysteem waardoor een afslag missen bijna onmogelijk is.

De uitleg vooraf was heel duidelijk. Martijn en Brenda reageren ook vrijwel direct als je wat over de camper wilt weten, ze zullen je altijd zoveel mogelijk helpen.Lees meer beoordelingen