Over mij

Mijn partner en ik kochten in 2013 onze eerste camper. We houden van reizen, vrijheid maar we willen ook comfort. We werken allebei nog en zijn gebonden aan vakantiedagen dus kunnen we nog niet optimaal van onze camper gebruik maken daarom hebben we gekozen voor Camptoo om te gaan verhuren. Het bevalt prima en wij vinden het leuk om contact te hebben huurders die onderweg gaan.

Beoordelingen

Dini
1/04/2016
Wat een fijne, compleet uitgeruste camper! Het was voor ons de eerste keer dat we "camperden" en is mede door de camper goed bevallen. Voor herhaling vatbaar en de camper is een aanrader: Lux met oventje, nespresso-apparaat. Ondanks het mindere weer beslist niet koud door de goede verwarming
Het was een feestje!
Stefan
2/08/2016
De camper was ideaal voor onze rondreis door Noorwegen. Met alle voorzieningen standaard aan boord konden we zelfs wild kamperen. De camper (met 4 slaapplaatsen) is ruim genoeg voor 3 volwassenen. Met het gemak van cruisecontrol voor de lange wegen en een krachtige motor was elke rit door de bergen een makkie. Met de verhuurder waren gemakkelijk afspraken te maken over het ophalen en terugbrengen en met een persoonlijke uitleg gingen wij met een gerust hart op stap.

Lees meer beoordelingen