Over mij

Wij, Mary Anne en Mike, zijn al jaren fervente kampeerders. Vroeger was dat met een tent, maar nu al jarenlang met een camper. Wij hebben inmiddels onze vierde camper en hebben inmiddels al vele landen in Europa per camper bezocht. Van Scandinavië tot het Middellandse Zeegebied en van Engeland tot in Tsjechië. Wij houden van zowel cultuur als natuur en genieten van beide tijdens onze vakanties. Daarom is een compacte camper ook zo ideaal: je kunt met gemak van plek naar plek rijden, via mooie kleine weggetjes en in steden parkeren bij musea en kerken en dergelijke.

Beoordelingen

voor ons was het de eerste keer met een camper op pad. het is ons erg goed bevallen. alles was aanwezig in de camper. De camper is goed ingericht en practisch. De luifel is handig, binnen 1 minuut staat deze. we hebben een hele leuke vakantie gehad.
Prima camper, heeft alles wat je nodig hebt. Heel compleet en praktisch. Prima om mee te trekken. Verhuurders hebben ruim de tijd genomen om ons goed te informeren over hoe alles werkt. Prettige mensen!

Lees meer beoordelingen