Mijn caravan

Over mij

Beste mensen, ik ben lid van Camptoo omdat ik eraan wil bijdragen om caravans en campers met elkaar te delen om hiermee de kosten voor zowel de huurder als de verhuurder te verlagen.

De huurder heeft het voordeel dat de huurprijs van een gebruikte caravan veel lager is dan wanneer men een nieuwe caravan huurt terwijl de kwaliteit en kampeerplezier hetzelfde is!

Beoordelingen

Roel, je caravan voldoet prima aan onze wensen, we hebben hem gebruikt voor een soort familie vrienden midweekje in Eupen waarbij we hem alleen als slaapplek hebben gebruikt, alle andere zaken werden vanuit een hoofdtent verzorgd.
Ik heb makkelijk, duidelijke afspraken kunne maken en bij het ophalen en terugbrengen is alles zeer soep en uiterst vriendelijk verlopen.
hartelijk dank voor het laten huren!
Prima caravan. Voor ons een hele luxe omdat we een tent gewend zijn. Deze caravan is wat ouder dus er zijn gebruikerssporen, maar dat hoort dan ook bij een wat oudere caravan. Alles werkt nog prima naar behoren en we hebben een fijne vakantie gehad. Heel fijn dat deze caravan vier volwaardige slaapplaatsen heeft en toch zo compact is. De verhuurder was heel prettig in het contact, heel behulpzaam en toeschietelijk. Bereid om hulp te geven ook tijdens onze reis.