Over mij

Wij zijn twee bevriende paren, (Mardjan en Rasoul Gademan en Hennie en Wim Roffelsen), die samen een Camper hebben gekocht om daar heerlijk van te genieten.
De vrijheid en de rust die je krijgt als je er heerlijk op uittrekt is verslavend. We vinden het leuk om andere mensen ook enthousiast te maken met onze camper en hebben hem daarom ook zo compleet mogelijk uitgerust. We hopen dat de huurders met onze camper goed omgaan en hem steeds weer terug te brengen zoals zij hem hebben ontvangen. Op die manier kunnen wij iedereen een geweldige ervaring geven.

Beoordelingen

Heerlijke vakantie gehad naar Italië. Wij zijn beginnende kampeerders en met een camper was onze eerste keer. Deze luxe camper is echt perfect en ook voor beginners. Vraagjes die we onderweg hadden werden altijd razendsnel beantwoord door de eigenaren. Het rijden met deze camper is een fluitje van een cent, echt een aanrader.
dit was onze eerste vakantie met een camper! En deze is heel erg goed bevallen ook zeker door de complete camper van Wim en Hennie. Prettige overdracht, duidelijk en erg goed bereikbaar indien we een vraagje hadden als groentjes. De camper is verder heerlijk en compleet.

Lees meer beoordelingen