Over mij

33 jaar oud, in het dagelijks leven actief als commercieel directeur en een ware liefhebber van reizen met name naar Zuid-Europa.
Samen met mijn vriendin eigenaren van 2 prachtige campers welke wij met veel zorg en aandacht onderhouden en dat ook verlang van de mensen welke van ons huren.

Neem voor vragen gerust met mij contact op.
Alvast een mooie vakantie groet!

Beoordelingen

We hebben deze camper een lang weekend mee gehad naar Duitsland. Door de krachtige 3.0 liter motor, rijdt de camper erg fijn.
De camper was erg netjes van binnen, en werd voor vertrek keurig nagekeken door een ervaren bedrijf, zodat je met een gerust hart op reis kan. Het contact was erg helder en vooral prettig. Ook kan er bij geval van pech makkelijk ingespeeld worden op de situatie, wat ook wel een fijn idee is.
Ondanks de kou werden we door een echte Truma-kachel heerlijk op temperatuur gehouden en ook de matrassen lagen prima, kortom een heerlijke camper die de basis is voor een mooie vakantie.
We hebben na vele jaren caravan ervaring besloten een camper te proberen. Met de camper van Bjorn hebben we een schot in de roos gedaan. Met Bjorn waren fijne en open afspraken te maken en de camper is tip top. Onze reis naar Noord Italië voerde ons door de Alpen en de sterke motor bracht ons zonder hapering berg na berg omhoog. Op de snelweg is er vermogen om met het reguliere verkeer prima mee te komen. Als je met een camper weg wilt en wil genieten van de absolute vrijheid die deze camper biedt, dan raad ik je van harte aan om contact op te nemen met Bjorn. Bij voorbaat veel plezier gewenst! Gr. Stanley

Lees meer beoordelingen