Over mij

Hallo Ik ben Joey, 24 jaar oud en wonend in Groningen. Ik heb mijn La Strada Avanti aangeschaft om het ultieme gevoel van vrijheid te ervaren en om het avontuur te kunnen aangaan! Al vele steden, dorpjes en mooie gebieden hebben mijn vriendin en ik hierdoor kunnen bezichtigen.

Aangezien ik het iedereen gun om op deze vrije manier van reizen te kunnen genieten, verhuur ik mijn camper. Om de camper een groot deel van het jaar ongebruikt te laten is natuurlijk ook erg zonde. Camptoo is hiervoor in mijn ogen de beste organisatie.

Beoordelingen

Wij zijn Tony en Alice, onze hobby is geocachen en dat kun je wereldwijd doen. Omdat mijn dochter in Hongarije woont, besloten wij om deze 2 te combineren en ja, hoe doe je dat? Rondkijken via google kwamen wij op de site van Camptoo en na meerdere campers te hebben bekeken, leek de Fiat Ducato van Joey ons een hele mooie, compacte camper om mee op stap te gaan. Het contact zowel met Camptoo als met Joey hebben wij als zeer prettig ervaren. We zijn bij Joey langs geweest en hebben de camper bekeken, tekst en uitleg gekregen... dus was onze beslissing snel genomen. En hebben wij zijn camper voor 17 dagen gereserveerd. Toen wij de camper gingen ophalen, kregen wij van Joey de tip om onze auto - gratis - bij Ikea te parkeren en daar stond onze auto ons ook netjes op te wachten na afloop. De reis is prima verlopen, wij zijn vanuit Groningen door Duitsland / Tsjechië / Slowakije / Hongarije / Oostenrijk / Hongarije / Oostenrijk / Duitsland / Swifterbant uiteindelijk weer in Groningen uitgekomen.
Wij hebben genoten en gaan zeker weer een volgende keer via Camptoo met een camper op stap.
Joey nogmaals bedankt dat jij onze reis mogelijk hebt gemaakt door het verhuren van jouw Fiat Ducato.
Perfect! Heerlijke oude Camper die van alle gemakken is voorzien! Even naar Frankrijk voor D-Day! Contact met de eigenaar voor vragen over de camper tijdens de trip verliep super.

Lees meer beoordelingen