Over mij

Hoi,
Mijn naam is Kees-Jan en ik coach MBO-leerlingen met een belemmering. Mijn camper is eenvoudig, helder en ik beschouw het eigenlijk als een heel luxe tent. Deze is in een technisch goede staat en in mei 2019 is de distributieriem vervangen.
Als je met meer dan twee op pad wilt, dan kan ik een Fresh & Black Pop-up tentje meegeven. Heerlijk donker tentje, dat ook koeler is dan de gemiddelde tent.

Beoordelingen

Heb de camperbus vooralsnog één nachtje meegenomen naar een festival en dat is goed bevallen. Alles wat je nodig hebt is aanwezig en functioneert prima. Bed slaapt goed. De bus stuurt natuurlijk een stuk zwaarder dan de gloednieuwe wagens die ik doorgaans huur voor een weekendje weg, maar dat maakt het voor mij extra leuk. Ik weet nog niet of ik er heel ver mee zou willen reizen. Binnenkort eerst maar eens meenemen op vakantie in Nederland!
We hebben Kees Jan zijn camper voor een weekendje in Nederland gehuurd. De camper is precies zoals beschreven. Een prettige en comfortabele camper. Kees Jan heeft 'm ingericht met alle basics (kookgerei, gasfornuisje, voldoende stopcontacten, koelkast, noem maar op) die je nodig hebt en met veel handigheidjes voor onderweg. Het is een wat oudere bus, waar ik mij wat zorgen over maakte, maar mijn zorgen waren onterecht. De camper rijdt erg goed voor zijn leeftijd :) Kees Jan was heel fijn om mee af te spreken. Hij nam de tijd voor de overdracht en legde alles goed uit. Dit gaf mij veel vertrouwen. Inleveren konden we niet in persoon doen maar ging alsnog heel soepel. Samengevat, top weekend met een leuke camper. (Oh en het bed slaapt top!)

Lees meer beoordelingen