Over mij

Beoordelingen

Reizen met Otis was héérlijk. We hebben steeds mooie plekjes gevonden om gezellig te koken en de nacht door te brengen. De campervan is super proper en praktisch ingericht. Het keukentje werkt prima, de matras slaapt heel comfortabel en het luikje kan 's nachts open gezet worden voor wat frisse lucht. Het was een top ervaring om met dit busje rond te reizen! We voelden ons steeds veilig, comfortabel en konden telkens op mooi plekje overnachten. Ook een supervlotte afhandeling van alle praktische zaken. Zeker een aanrader!
Onze reis met de Otis campervan was fantastisch! We reden met de campervan de Franse kust af. Het was een schitterende reis. Elke dag ontdekten we nieuwe dingen in de campervan waar we zelf nooit aan gedacht zouden hebben. We kwam echt niets te kort. Van fleece dekentjes voor 's avonds, kruiden voor te koken, gezelschapspelletjes, keukenmateriaal, gereedschapsmateriaal, EHBO-kit, lakens voor het bed, een lichtje voor 's nachts tot zelfs een wasdraad, echt aan ALLES werd er gedacht. Het leuke aan campervan Otis is dus dat je juist je eigen kleren en eten moet meenemen, verder hoef je je over niets zorgen te maken.

De campervan wordt ook verhuurd door zeer sympathieke eigenaars. De communicatie verliep altijd zeer vlot, snel en erg op tijd. Toen we de campervan gingen afhalen, kregen we ook een zeer uitgebreide en duidelijke uitleg van alles dat aanwezig was. Het is echt een aanrader! Het was onze eerste, maar zeker niet onze laatste reis met deze campervan!

Sander & Céline

Lees meer beoordelingen