Over mij

Gezin met 2 jonge jongens, we houden van sport en spel, vertier, plezier en natuur. De camper is een heerlijke manier om dat allemaal te combineren. We hebben hem sinds 2016 en houden hem graag in goede conditie en netjes gestald en daarvan de kosten mede dekken door verhuur is een mooie win-win.

Beoordelingen

Richard is een ontzettend vriendelijke, behulpzame en toegankelijke man. Hij neemt uitgebreid de tijd voor je. De camper is de jongste niet meer en vertoont wat gebruikerssporen. Die worden de komende tijd opgeknapt, zegt hij. Gezien de recente renovaties zal dat helemaal goed komen, verwacht ik. De camper rijdt heerlijk en mijn ouders hebben een fijn weekend gehad.
Eerste vakantie met de camper en heel goed bevallen! De camper was van veel gemakken voorzien en gebruikt op campings maar ook ook vrij gecampeerd in Italië en Corsica.
Er waren wel wat ongemakken van de camper zoals: lekkage dak, watervlotter veel al los/kapot gaspit kapot en horren kapot. Het contact met Richard heeft zeker wat goed gemaakt.
Goed bereikbaar en gewillig om vragen te beantwoorden. We hebben ook een aanrijding gehad waarop Richard op relaxte en fijne manier op reageerde en goed afgehandeld heeft.
We hopen dat de reparaties gedaan worden en dan kan je er heerlijk mee op vakantie.

Lees meer beoordelingen