Over mij

Wij zijn Marc & Anouk, wonen in het pittoreske Oirschot (Noord-Brabant) en hebben sinds 2019 een eigen camper. Bij Anouk is dit er van huis uit met de paplepel ingegoten, Marc is vooral reisfanaat en houdt van auto's en ondernemen. Deze zomer hebben we ons eerste kindje gekregen, dus er staan ons nog meer avonturen te wachten. Hopelijk ook in de camper! Voor ons samen niets fijner dan de vrijheid van een camper, inclusief een beetje luxe :-) . En deze manier van vakantie vieren delen we graag met Camptoo-liefhebbers.

Beoordelingen

We hebben een hele fijne vakantie gehad met deze camper! Fijn dat we vooraf even een kijkje konden nemen. De camper is van alle gemakken voorzien en rijdt erg goed! De verhuurders zijn hele vriendelijke en bereidwillige mensen.
Top!
We hebben heel erg genoten. De camper was prachtig, nog heel nieuw en van alle gemakken voor zien. Marc had aan alles gedacht en is een bijzonder attente gastheer. Er stond zelfs een biertje voor ons klaar en een cadeautje voor onze baby. Die vond het trouwens ook helemaal perfect in de camper, er was op het extra bed genoeg plek om het baby bedje neer te zetten. Kortom: zeker voor herhaling vatbaar!

Lees meer beoordelingen