Over mij

Hallo!

Ik reis (en woon) momenteel in mijn Mercedes bus om maximale tijd te kunnen besteden aan mijn hobbies en passies, de wereld te zien en een hoop nieuwe ervaringen te beleven. Mijn doel is om 'oneindig' rond te kunnen reizen middels het combineren van een passief internet inkomen, de deel economie en het leven in mijn bus.

Tot nu toe is het fantastisch. De vrijheid die ik ervaar is groter dan ik heb durven dromen. Elke ochtend word ik wakker aan een prachtig strand, bekijk de golven en kijk wat er die dag gaat gebeuren. Ik heb ontzettend veel mooie mensen ontmoet, nieuwe dingen over het leven geleerd en heel veel inspiratie opgedaan. Ik kan oprecht zeggen dat ik een huis niet mis, minimaliseren betekent meer vrijheid en dat loont.

Elke week bedenk ik wel iets nieuws voor in mijn bus om dingen nog praktischer, effectiever of gezelliger te maken. Het verhuren via camptoo is een manier om extra inkomen te generen en om extra geld te investeren in mijn bus, voor nieuwe surfboards of andere avonturen. Keep on travelling!

Beoordelingen

Het was genieten met deze caravan. Contact was fantastisch! Altijd leuk om iets te huren van leuke mensen :-). Caravan is schoon en erg praktisch.
Wij hebben een paar leuke dagen gehad in deze Knusse nette caravan. Alles zag er helemaal top uit. Zou hem zo weer huren. Kortom een aanrader!