Over mij

Ben een camperfanaat en reis graag met mijn camper . Ik stal ongeveer 25 campers met de groots mogelijk zorg. Verhuur 3 campers en besteed er ruime aandacht aan om het iedereen naar de zin te maken. Heb duidelijke handleidingen en zorg dat ik tijdens de verhuurperiodes bereikbaar ben.
Ben daarnaast ook nog campermakelaar dus kan ook helpen met de aanschaf van een camper.

Beoordelingen

Wim en zijn vrouw nemen uitgebreid de tijd om alles toe te lichten. Er wordt snel gereageerd op berichten en flexibele instelling als verhuurder. Camper is van alle gemakken voorzien en alles werkte ook naar behoren. We hebben erg genoten van deze camper en is voorherhaling vatbaar!
Het huren van een camper was voor ons een kwestie van 'eens uitproberen'. Een ideaal vervoermiddel als je vooral veel wilt trekken. En met deze Fiat Ducato 2.8 Diesel kun je prima meekomen in het verkeer. Een soepele sterke probleemloze motor. De camper werd door ons als eerste huurders voor een langere periode uitgebreid getest. Daardoor kwamen er een paar kleine ongemakken aan het licht, maar ik ga er vanuit dat de eigenaar die allemaal direct na terugkomst verholpen heeft. Het contact met de eigenaar was prima, op whatsapp berichtjes werd snel gereageerd. De camper is zeer compleet en veilig, maar niet superluxe. Hij heeft geen airco.

Lees meer beoordelingen